Operationeel Site Manager bij Ahold Delhaize

Author: Marinke Stevens

Het landelijk distributie centrum (LDC) in Geldermalsen belevert dagelijks onze regionale distributiecentra en homeshopcenters met zogenaamde ‘slow moving & specialty goods’. Denk hierbij aan geneesmiddelen, tabak en gevaarlijke stoffen. Je runt de site samen met je Site MT bestaande uit een operationeel manager productie, een operationeel manager besturing en een HR Business Partner Het team wordt ondersteund door een managementassistente en de supervisor flex is de linking pin naar het uitzendbureau. In het DC werken bijna 1.200 medewerkers, zowel in dienst van Albert Heijn als via het uitzendbureau.

Je maakt onderdeel uit van het MT van Logistics. Je rapporteert aan Marjon de Koning (VP Logistics). Samen met de overige MT leden ben je verantwoordelijk voor het totale Logistics resultaat, en draag je actief bij in de diverse verbeterprojecten.

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de missie en visie van Albert Heijn: we zijn het meest gezonde en geliefde bedrijf van en voor Nederland. Dit is binnen logistics vertaald naar het programma ‘DC van Morgen’. Hierin draag je met je team bij aan de 4 ambities die we daarin hebben:

  • Wij zijn de veiligste van Nederland.
  • Wij gooien niets meer weg.
  • Wij vinden het gaaf om hier te werken.
  • Wij gaan gezond naar ons pensioen.

Binnen DC van Morgen spelen onderwerpen als veiligheid, logistiek vakmanschap, durven en doen en een fitte organisatie een cruciale rol.

Je bent verantwoordelijk voor running & changing the business. Iedere dag de winkels optimaal beleveren is topsport en vraagt ook dagelijkse persoonlijke aandacht en beslissingen van het MT.

Running the business


Als Site Manager combineer je een omvangrijke lijnverantwoordelijkheid met stakeholder management binnen Albert Heijn (o.a. Logistics support, transport, replenishment en facility) en het uitzendbureau.

Je bent verantwoordelijk voor een miljoenen budget waarvan het grootste deel bestaat uit loonkosten. Landelijke support vanuit finance is er door de business controller die ook participeert in het MT Logistics. Tot de belangrijkste KPI’s behoren onderwerpen als kwaliteit van de logistieke operatie en proces

Read more, visit source